בדיקת נוגדנים - תוצאות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

28/10/2018 | 15:07 | מאת: רני

שלום, נשלחתי לבדוק נוגדנים בגלל תוצאות סוכר גבוליות בצום ובהעמסת סוכר. Anti islet מעל 500 (לא כתוב נורמה) Anti gad נורמה 0-30, תוצאה 99 מה המסקנות? תודה

רני שלום התוצאות עשויות להתאים לסוכרת סוג 1. עלייך לפנות למי ששלח אותך לבדיקה

29/10/2018 | 00:46 | מאת: רני

תודה על התשובה. אני שומר על תזונה נכונה וספורט. מה שלא מסתדר לי הוא- איך יכול להיות שיש לי סוכרת סוג 1, אני לא מזריק אינסולין ורמות הסוכר שלי נורמליות לחלוטין? כי אני בודק לאורך היום והרמות תמיד תקינות.

נוכחות נוגדנים לא בהכרח מצביעה על מחלה אלא על נטיה למחלה

29/10/2018 | 09:50 | מאת: רני

אז מה לעשה הכוונה? שיש שעון חול שהתחיל לזוז ובוודאות תהיה לי סוכרת סוג 1 ואזריק אינסולין! ז'א, זה רק עניין של זמן? או שישנו סיכוי שלא תהיה לי סוכרת כזו?

שוב, נוכחות נוגדנים אינה אומרת בהכרח שתהיה סוכרת..הסיכוי גדל זה הכל. מציעה להיות במעקב

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת