פענוח בדיקת דם Thyroglobulin tm

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/09/2018 | 21:16 | מאת: רותם

דר שלום אשמח להתייעץ איתך. לפני 6 שנים כריתת אפנדימומה אונה ימנית. שנה אחרי לידה, קושי בידירה במשקל. Mri מוח לפני חצי שנה תקין. בדיקת דם לבירור מעמיק עקב סכרת הריון וטרום סכרת כעת הביא תוצאות בגבול הנורמה כולל tsh 1.3 Thyroglobulin tm 44 האם תהליך ממאיר/דלקתי בגוף מתקיים? אשמח לבהירות. תור לרופאה בתחילת חודש הבא

רותם שלום לא הבנתי מה השאלה, הבדיקות שציינת תקינות

13/09/2018 | 23:05 | מאת: רותם

השאלה האם לדאוג מהנתון Thyroglobulin? וענית שהבדיקות תקינות למרות שמעל הנורמה ותודה על זה.

בהחלט לא לדאוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת