תפקודי בלוטת התריס בהריון מודאגת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

13/08/2018 | 03:57 | מאת: נורית

שלום רב, אני בהריון שבוע 24. מטופלת ביוטירוקס 50 ביום כבר שנתיים. Tsh שבוע 4- 1.51 Tsh שבוע 11- 2.02 Tsh שבוע 24 - 3.65. T3- 3.6. T4-13.4. מודאגת מאוד מהעלייה של ה tsh שכן קראתי שתת פעילות (מעל 2.5)בסימסטר הראשון עלולה לפגוע באייקיו של העובר, ואין לי מושג מתי ה tsh החליט לקפץ לו... האם נגרם נזק למוח העובר?

נורית שלום קרוב לוודאי שלא נגרם כל נזק

13/08/2018 | 11:52 | מאת: נורית

סליחה שאני מקשה, אבל מה הכוונה שקרוב לודאי שלא נגרם נזק? אני ממש לחוצה.. איך אפשר לבדוק? הרופאת נשים אמרה לי חד משמעית שערכים כאלה לא פוגעים בעובר כי מדובר בתת פעילות קלה.אז האם בכל זאת יכול להיות סיכוי קטן לפגיעה? תודה רבה

מה שאמרה הרופאה שלך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת