אפשרות להורדת כדור גלוקומין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/08/2018 | 16:51 | מאת: מיכל

בת 58 לוקחת 1 גלוקומין בערב כבר 4 שנים בדיקות סוכר אחרונות לפני 5 חודשים - סוכר בצום 103 - A1C 5.3 מלפני 3 ימים- סוכר בצום 95 - A1C 5.3 האם לדעתך כדאי לי לעבור לחצי גלוקומין ביום? תודה

מיכל שלום השאלה היא מדוע הותחל והאם ניתן להפסיק, מציעה לברר עם רופא המשפחה

05/08/2018 | 18:58 | מאת: מיכל

התחלתי בגלל סוכר בצום 139 ולפני כן תקופה של טרום סוכרת. האם אפשר להפסיק. רופאת משפחה התחלפה ולא מכירה אותי

אפשר לנסות..חשוב לעקוב. חשוב להבין שמדובר בכדור שגם עשוי למנוע סוכרת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת