לעזור לי בפענוח תוצאות mri ומה עלי לעשות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

02/08/2018 | 08:45 | מאת: נאדיה

בבדיקה ראשונה הגדלה של בולטות התריס על רקע גויטר נגע ציסטה בקוטר 4.5 בכליה ימנית נגע באדל השמאלי על חלק סולידי וחלק ציסטי כל אחד בגודל 1.5 ס״״מ בבדיקה חוזרת יש הגדלה לא סדירה דו צדדית של בולטות התריס כנראה mng יש לחץ על הקנה משני לכך תודהעלהעזרה

נאדיה שלום מציעה לפנות לבדיקה מסודרת אצל אורולוג ואנדוקרינולוג. יש להשלים בירור

08/08/2018 | 15:28 | מאת: נאדיה

תודה על המענה אחרי הצעתך פניתי לרופא בקשתי בדקות תשבה מדאיגה אותי הודגמו שתי אונות מוגדלות 2.6ס׳מ על 2.5ס״מ הודגמו מספר קשריים היפואקוגינים ואיזואקוגנים מתמזגים אחד תוך השני ללא קשר דומננטי זרימת דם אינה מוגברת גיוטר רב קשרי בבדיקת דמית נראה MNG תודה על העזרה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת