אסטרדיול גבוה אצל גבר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

24/06/2018 | 19:39 | מאת: ישראל

היי.עקב פגיעת חבלה באשך וחרדות מאז הופנתי לבדיקות הנל TSH 2.49 LH 4.9 FSH 5.3 ESTRADIOL E2 158 TESTOSTERONE TOTAL 17.7 DHEA-S 3.5 החריגה היחידה היא באסטרדיול ומה שאני קורא בנושא די מדאיג. למרות שאין לי את הסמפטומים.אני בחור בן 30 רזה(67 קילו 1.82) ונראה שרירי למרות שאני לא מתאמן. האם משהו לא תקין ?

שלום ישראל החריגה ברמת אסטרדיול מזערית

25/06/2018 | 11:14 | מאת: ישראל

ממה שאני מבין רצוי לא לעבור את ה100 את לא חושבת שכדאי לנסות להוריד בעזרת דרכים טבעיות? וזה לא מוזר שלפי התיאור הפיזי שלי וגם לפי המאכלים שאני אוכל...לא גאנק פוד לא מוצרי חלב וגם לא סויה אבל כן אוכל חזה עוף רוב השבוע וביציים .

קודם כל תחזור על הבדיקה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת