שאלה לגבי סידן גבוה וpth

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

21/05/2018 | 19:24 | מאת: מיכל

שמי מיכל לפני שנה בבד שגרתיות נמצא סידן 10.6 גבול עליון בקופה 10.4 וpth היה גבולי גבוה לפני מס ימים נעשו בד דם שוב הסידן 10.6 pth עלה במעט עוד מ37 ל47 גבול עליון 33 .6 מה לעשות כמו כן סובלת שנים מהקיבה ומע העיכול שלאחרןנה חלה החמרה עם צרבת כרונית ותחושת חמיצות בפה אני מאד חרדתית באופיי ולחוצה האם יש קשר בין הדברים עוד פרט חשוב הזרחן היה נמוך ועלה חזרה לתקין 2.9 מה דעתך ??

מיכל שלום נשמע שמדובר בהגדלה של בלוטת הפרה תירואיד. אין כל דחיפות אך עלייך להגיע לאנדוקרינולוג

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת