בדיק של ציטולוגית חולה ב NF1

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

07/03/2018 | 19:08 | מאת: שמואל כהן

שלום דר אני חולה ב NF1 בן 52 הים העיות שונות שכשורים למחלה כמו גידול בגת המחליתי ש קיבל הקרנה [מניגיומה] בבדיק שלניקור בלוטת מגן זה הפינוח [בניקו טירואיד אונה ימנית ה בהנחיית סונר התקבל קולויד דליל ומעט סמיך קבוצות רבות של תאים פוליקולרים בסידור סולידי חלקם עם שיניים דגנרטיבים והרטלואידים[פוליקולרים ] שלמים ןתא מרובי גרעינים קלוידי עם ריבוי קבוצות II [RIGHT LOBE OF THYROID GLAND GOITER COLLOID דר אפשר לכבל בבקש הסבר לגבי הבדיק תודה דר וערב טוב

שמואל שלום התשובה לא כתובה ברור, נראה לי שהיא שפירה, אבל שוב,היא לא כתובה ברור

07/03/2018 | 22:58 | מאת: המשך מי בדיק ציטולוגית לחול NF1

קודם תודה דר אני כותב שוב את היפוח של הבדיקה RIGHT LOBE OF THYROID GLAND GOITER COLLOID T 96000 תאור מיקרוסקופי נכתב בניקור טירואיד אונה ימנית בהנחיית סונר התקבל קולויד דליל ומעט סמיך קבוצות רבות של תאים פוליקולרים בסידור סולידי חלקם עם שינויים דגנרטיבים והרטלואידים פוליקולים שלמים ותא מרובי גרעינים זפק קולןידי עם ריבוי קבוצות II דר אני כתבי את הפינוח שוב תודה דר

שפיר לפי הסיכום.מציעה להגיע לאנדוקרינולוג,לא דחוף

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת