בירור לגבי תוצאת בדיקת הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת

05/12/2017 | 20:17 | מאת: ערן

שלום רב בן 39 ללא מחלות רקע בבדיקה שביצעתי Growth Hormone יצא 8.43 כאשר הטווח הוא בין 0 ל 3 . omatomedin IGF-1 התקבל ערך של 114 האם לתוצאת בדיקת הורמון הגדילה ישנו משמעות קלינית המצריכה בירור נוסף. יש לציין שאני מאוד פעיל גופנית (לא לוקח שום תוספים) ושביצעתי 24 שעות לפני הבדיקה פעילות גופנית מאומצת. האם לפעילות זו יכולה להיות השפעה על תוצאת הבדיקה תודה

ערן שלום בעקרון מה שקובע זו רמת IGF1 אבל אם יש חשד כדאי להגיע לבדיקה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה מבוגרים וסוכרת