מחלת וון ויליברנד

דיון מתוך פורום  המופיליה

10/08/2015 | 06:46 | מאת: טטיאנה

בוקר טוב. ברצוני לברר איזה סוג של וון ויליברנד אצלי. את המחלה גילו לי בשנת 2002 וערך הקרישה שלי הוא 28, נראה לי, או פחות. אני סובלת מדימומים מאף, חניכיים ומחזור. למרות זאת, הרופאה שאמרה לי בהתחלה שזו המצאה שלי והמחלה לא קיימת, טוענת שיש לי סוג 1 של המחלה. לאומת זאת, בויקיפדיה רשום שסוג 1 לא גורם לדימומים. האם תוכלי לעזור לי? תודה מראש

בוקר טוב טטיאנה יקרה- אין סתירה בדברייך חולי וון וילברנד סוג 1 לרוב לא מדממים- אלא סביב ניתוחים חבלות והתערבויות דימומים מהאף אפשריים גם בחולי וון וילברנד (מכל סוג) וגם בבריאים ללא הפרעת קרישה הערך של 28 שציינת אינו ברור- האם מדובר על רמת החלבון או פעילותו ? הסוג נקבע לפי שניהם..... מציעה שתפני להמטולוג מומחה קרישה להערכה נוספת בשאלת האבחנה וההתנהלות האישית שלך- לא להמשך בירור בפורום. תודה ובהצלחה!

מנהלי פורום המופיליה