נעילת לסתות בלילות דחוףףף

דיון מתוך פורום  היפנוזה עצמית ופסיכולוגית

03/10/2019 | 17:13 | מאת: שני

מזה כשנתיים נעילת לסתות בלילה בצורה קשה ביותר הדבר גורם לי לכאבי ראש ופנים איומים , כל הטיפולים שניסיתי כשלו כולל דיקור פיזוטרפיה ואפילו כדורים פסיכיאטרים . הגעתי למבוי סתום ,מבקשת לשאול על היפנוט , האם יכול לעזור במצב כזה ?

שני, היפנוזה היא כלי פסיכולוגי -טיפולי יעיל ביותר, למגוון רחב ביותר של בעיות וסימפטומים, נפשיים וגופניים, כולל נעילת לסתות. יחד עם זאת, אני מציע שתפני לרופא/ת שיניים שיש לו/ה גם הסמכה ורישיון לטפל בהיפנזוה. תוכלי למצוא רופא/ת מתאים/ה באלפון של האגודה הישראלית להיפנוזה.

מנהל פורום היפנוזה עצמית ופסיכולוגית