הפרעת הירדמות די קשה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

21/05/2019 | 19:06 | מאת: שולה

שלום וברכה. בת 42 וסובלת מקשיי הירדמות ללא כדור נוקטורנו 3.75 . בחודש וחצי האחרון לוקחת כמעט כל ערב חצי או שלם. לא מחכה יותר מידי. אם לא נרדמת במשך שעה, אני לוקחת חצי או שלם כי יש לי כבר טראומה מהתהפכויות במיטה ... אני לא מרגישה בדיכאון, פעילה ועסוקה כל היום. נשואה עם ילדים. האם זה בסדר להמשיך כך? מאוד חוששת לקחת תרופות קבועות נגד דיכאון . אולי כדאי להחליף כל שבוע תרופה כדי לא להתמכר? מה היית ממליץ? אם אני ישנה פחות מחמש שעות , אני מרגישה מאוד רע . ובד"כ ככול שאני יותר חלשה מחוסר שינה, יהיה לי יותר קשה להירדם בדרך טבעית בלילה הבא.

קשה לענות כך ללא אבחןן , האם עשית מעבדת שינה ? האם ניסו לתת לך ך מירו ?

מנהל פורום בריאות הנפש