אי שקט .....................................

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

23/02/2019 | 04:17 | מאת: דודו

האם אי שקט פנימי באיזור החזה עם מועקה בחזה ורצון עז וחזק לעשן הרבה סיגריות בשרשרת (אני לא מרגיש חוסר שקט ברגליים) האם החוסר שקט הזה נחשב לאקטיזיה ??? האם בגלל החוסר שקט הזה מומלץ ללכת למיון פסיכיאטרי ואיזה תרופה יתנו לי שם ? יש לציין שאני לוקח סרוקוול XR 600 מג וסרוקסט 60 מג ומירו 30 מג וטגרטול CR 800 מג ודרלין 320 מג וקלונקס 1 מג ופנרגן 25 מג וארטאן 5 מג וכSOS אנטומין 20-80 מג (לא לוקח כל יום אנטומין) , השאלה היא מה ניתן לעשות בטיפול התרופתי על מנת להעלים את האי שקט הפנימי , מה יעשו לי במיון ??? איך יודעים שהחוסר שקט הוא מהסרוקוול או מהסרוקסט או מהמירו או מהשילוב מירו-סרוקסט ????

לדעתי מהסרקואל . ניתן לקבל תרופה בשם רודנאל שיכולה לעזור לאי שקט הזה

מנהל פורום בריאות הנפש