לחץ.נפשי כבד וחרדות אין סוף.

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

24/01/2019 | 22:52 | מאת: יונה חיים

אני סובל מבעיות נפשיות 35 שנה לקחתי 5 סוגי תרופות .כולל סרוקוול 800 ביום. ביום אחד נסעתי לתאילנד ושם הרגשתי יותר טוב אנשים התייחסו אלי יפה מאוד הרגשתי שאני שווה משהוא. הארץ הייתי דבר כלי ללא חברים וניתוק מהמשפחה בגללי.אני בתאילנד 5 שנים אני בן 62. עכשו ביטוח לאומי רוצה לשלול לי אזרחות כי אני 5 שנים בחו"ל . הגעתי לארץ ופתאום חזרו לי החרדות . החלמות הרעים אי שקט ועקב כך לקחתי המון כדורים . חודש הייתי בארץ והיו לי התקפי זעם חרדות אי שקט מוחלט..ולא הייתי מסוגל לישון יותר משעתיים למרות שלקחתי לוריוון כדורי שינה כדורים סרוקסל..ויפקס אנטומין . שעזבתי את הארץ וחזרתי לתאילנד...הרגשתי יותר טוב..בלי לחץ מיותר..ממש פלא..

שם באמת נירגעים עם האווירה ועם חוסר הלחץ שם . עדיף מאשר כדורים פסכאטרים מסכים איתך

מנהל פורום בריאות הנפש