חרדות ללא הפסקה וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

15/01/2019 | 10:19 | מאת: גליה

שלום דר, אני מטופלת IVF המשך 4 שנים , ללא הצלחה , בת 35 , שנה שעברה חוויתי 3 הפלות 1 כימי, ושניים הסתיימו בשבוע 8 ללא דופק , אחרונה היתה ב17/10 , מיותר לציין שהבכי ושאלה למה אני זה ללא הפסקה היה , לאחר הפלה אחרונה לחץ דם שלי ניהיה גבוהה , קיבלתי טיפול תרופתי שלא ממש איזן , לאחר שבועיים אחרי הפלה התחילו כאבי ראש שנמשכים עד היום כל יום עד היום ללא הפסקה פעם הרגשה של שרפה בראש פעם זה בצד ימין תקוע הכאב פעם בשמאל ,(סיטי תקין) ובמשך כל תקופת הזמן הזאת חוויתי הרבה פעמים חרדות ,רעידות בגוף , הרגשה של משהו חמור קורה לי , אני לא ישנה בלילות , אני יכולה פתאום לבכות , שאלה :מה אני יכולה לקחת להרגע? הרי אני מבינה שהגוף שלי בסטרס ואני לא מצליחה להישתחרר מזה ) לא היתי רוצה לקחת תרופות נגד דכאון , אולי משהו טבעי? מה אני עושה דר? והאם כאבי ראש זה תוצאה מסטרס שעובר עלי ? תודה

שלום לך אני מבקש כי תפני לפסכאטר מטפל כי ניראה שאת זקוקה לטיפול תרופתי

מנהל פורום בריאות הנפש