נסיון גמילה מ פאקסט 20mg

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

28/11/2018 | 11:23 | מאת: סמר

ד"ר שלום אני אשה נשואה בת 42 + 4 ילדים בריאה בדרך כלל סובלת מחרדה לוקחת פאקסט 20mg כבר שנה המצב שלי השתפר עד אני התחלתי לעשות גמילה מהתרופה ירדתי למינון 10mg זה כאילו לוקחת חצי כדור כל יום וזה כבר חודש אני הולכת על זה אבל יש לי הרגשות לא נעימות כמו דפיקות לב סחרחורת קשיי נשימה לחץ בחזה האם זה התקף פאניקה האם בגלל המינון הנמוך אני רוצה להפסיק אבל כנראה עדיין לא 😥 העליה במשקל גורמת לי אכזבה רוצה לצאת מזה איך???? אשמח לקבל את תמיכתכם דרך אגב הטיפול של פאקסט דרך רופא המשפחה שלי ואני במעקב עמו כלומר בהשגחת הרופא

לפעמים יש תחושות כאלה בזמן ירידה מפקסט . זה אמור לעבור , רופא משפחה גם מבין בתרופות אלה תודה

מנהל פורום בריאות הנפש