האם להחליף תרופה , תודה ?

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

17/05/2018 | 13:04 | מאת: אנה

עקב תופעות סומטיות כמו עייפות מוגברת , חולשה, דאגה לבריאות שלי , בהמלצת הרופא התחלתי טיפול בציפרלקס . כחודש ושבוע נטלתי רק 5 מ"ג (עקב תופעות לוואי ) וכבר 12 ימים התחלתי במינון של 10 מ"ג . עדין מרגישה לא טוב- אולי יש שיפור מאוד קטן לגבי החולשה ברגליים , אבל אני עדין לא יציבה . לדוגמא בעבודה אם אני עומדת וצריכה להסביר משהו או לקבל הסבר אני עדין מרגישה חולשה, הרגשה של סחרחורת קושי בלהתרכז, דופק פנימי (לא עקב התרגשות אלא תשישות ) . האם מומלץ להמתין עוד מספר ימים או לעבור לתרופה אחרת . האם כדאי לעבור לתרופה מסוג SNRI? תודה רבה וחג שמח !!!

שלום לא כדאי להחחליף עדיף לחכות עוד כשבוע - שבועיים הכל יחלוף

מנהל פורום בריאות הנפש