נפשי דיכאון חרדות והיפוכונדריה

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

14/08/2017 | 23:35 | מאת: הילה

שלום אני חולת בולימיה ואנורקסיה לשעבר (לפני 6שנים) לפני שלוש שנים סבלתי מדיכאון אחרי לידה שלא טופל בשנה האחרונה המצב הדרדר ואובחנתי גם כסובלת מהיפוכונדריה חרדתית ושוב פעם לא לקחתי את הכדורים, סוף סוף החלטתי להתחיל בטיפול תרופתי קיבלתי פלוטין והייתי אמורה להתחיל היום אבל יש לי שאלה בגלל שהמצב שלי קשה והדרדר וללא טיפול תרופתי כבר שלוש שנים האם הכדור לא יעשה לי תופעות של פאניקה ,רוצה להיות בטוחה וסוף סוף אחרי 3 וחצי שנים של הזנחה נפשית לטפל בעצמי האם במצב כזה קשה שכולל שאריות של בולימה היפוכונדריה קשה חרדות ודיכאון מתמשך אפשר לקחת פלוטין פתאום ביום בהיר אחד ,זה לא יעשה יותר גרוע? תודה

שלום רב הכדור מצויין את יכולה להשתמש בו יעזור גם להפוכנדריה תודה

26/08/2017 | 16:13 | מאת: הילה

תודה רבה על תשובתך האם עדיף ליטול פלוטין בבוקר או בערב? תודה

מנהל פורום בריאות הנפש