היי

דיון מתוך פורום  בריאות הנפש

01/01/2013 | 14:10 | מאת: אני

אני סובל ממספר מחלות נפשיות- ארכנופוביה,OCD שבא לי בכמה צורות פחד מוות ופחד ממחלות ומחיידקים רציתי לדעת אם אפשר לטפל בכל זה לבד בבית ואיך אני יכול לטפל בארכנופוביה לבד ולגבי הפחד מוות רציתי לדעת אם בעל אוב יכול שיבואו אליו אנשים אחרים וישאלו שאלות לגבי העתיד שלי ואם את יכולה להמליץ לי על ספר שיעזור לי להכחיד את הפחד מוות הOCD והפחד ממחלות תודה מראש

טיפולים בעיות האלה המלצתי! רק על ידי בעלי מקצוע מוסמכים פסכולגים ופסכאטרים !

מנהל פורום בריאות הנפש