דימום לאחר ביוץ - דחווףףף עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

24/02/2014 | 16:00 | מאת: ענת

שלום רב , החודש היה לי מחזור יום אחד , ועשיתי מעקב זקיקים לצורך גילוי ביוץ ונאמר לי שכנראה הביוץ היה ביום ה11 או 12 , היום אני ביום ה14 ויש לי דימום . לאחרונה יש לי דחיפות שתן וקצת צרב לי בשתן אז עשיתי בדיקה לדלקת ויצא תרבית שלילית . ממה יכול לנבוע הדימום ? יש לציין שעשיתי שבוע שעבר בדיקת דם להריון ויצא לי שלילי . הרופאה אומרת שאני צריכה לעשות בדיקת הריון ביתית לשלול הריון צעיר אבל הייתי במעקב זקיקים ביום חמישי האחרון ולא היה ביוץ ואחר כך הייתי ביום ראשון וכבר היה ביוץ אז איך יתכן הריון צעיר ?? מה זה יכול להיות יש לי גם תחושה של נפיחות בנרתיק ואני כבר בלחץ ומשתגעת .הרופאה אמרה לי שאני לא צריכה לבוא אליה לבדיקה מה לעשות ???????

שלום יתכן ויש זקיקים בלי ביוץ ולכן הומלץ לך לבצע בדיקת הריון ברור שהסכוי להריון מאד קטן יתכן והדמום הוא עקב ביוץ בקשר לנפיחות בנרתיק - אין לי מה להציע פרט לבדיקה חוזרת

מנהל פורום רפואת נשים