תסמינים שונים ולא ברורים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

18/05/2020 | 00:05 | מאת: שקד

בחודשיים האחרונים אני סובלת מ5 תסמינים שונים- כאבים ביחסי מין,הפרשות צהובות מאוד,כאבים ברחם, דימום אחרי יחסי מין ודימום כללי שאינו קשור למחזור כמובן,הפרשות מרובות. בחודש האחרון הייתי כבר 5 פעמים אצל רופאים ועדיין בעיה לא חלפה. הביאו לי טבליות יוד, ג'ל דיזובל, ותכשיר לפטריה. (פעמיים בחודשיים האחרונים) הבעיה לא חלפה. בדקו את הרחם בבדיקה ולא ראו משהו מיוחד. אך כן ראו פצע בנרתיק והרופא אמרה שאין לי מה לדאוג וזה לא מסוכן. עשיתי פאפ ואני מחכה לתשובה. אני חושבת שיש לי דלקת ברחם לפי התסמינים. השאלה שלי מה עלי לעשות ?לחכות לפאפ שצריך להגיע עוד חודש על מנת לראות אם זה דלקת ברחם או ללכת לרופא פרטי שיבדוק לעומק. אני מפחדת שאני מזיקה לעצמי כרגע כי הטיפול לא עוזר. תודה

שלום כדאי לחכות לתשובה לרוב רופא פרטי לא חכם יותר מרופא בקופה

מנהל פורום רפואת נשים