תוצאות בדיקת הכפלת בטא

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

19/01/2020 | 14:27 | מאת: בת אל

שלום ד"ר, בת 28. שחלות פוליצסטיות, מחזור לא סדיר. 10 חודשים אחרי לידה טבעית, ללא התערבות רפואית. זוהה ביוץ וקוימו יחסים ב3.1. ב15.1 היה דימום קל (לעיתים אדמדם, לעיתים חום, לעיתים עם קרישי דם), שנמשך מ12 בצהריים אותו יום, עד יום למחרת ב9 בבוקר. ב16.1 בוצעה בדיקת בטא שתוצאתה: 180.01 היום, 19.1, בוצעה בדיקת בטא נוספת שתוצאתה: 1352.9. האם זו עלייה תקינה? כמו כן, אשמח לדעת מתי עליי לגשת לבדיקה אצל רופא נשים (כאמור, לא יודעת איך לספור את השבועות כי המחזור לא סדיר). תודה!

שלום זו עליה תקינה כדאי לפנות לבדיקה 5 שבועות לאחר קיום יחסים

מנהל פורום רפואת נשים