דימומים מעל חצי שנה שלא פוסקים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/02/2019 | 18:08 | מאת: אסתי

שלום רב. אני בת 48. אני אחרי כריתת פוליפ לפני כחודש. פאפ תקין. יש לי ציסטה ברחםשל 2.8 סמ. מזה מעל חצי שנה סובלת מדימודים חזקים שלא פוסקים. ניסיתי התקן מירנה אבל הגוף דחה והוצאתי אחרי כמה ימים. מאז הוצאתו שיטפון של שבועיים כולל גושים שיוצאים. החלפת פד כל שעה שעתיים. נוטלת כרגע פומיניק גלולה ביום. וזה לא עוזר. מה המלצתך? האם כדאי לכרות את הרחם או יש דרך אחרת לעצור את הדימומים אני יכולה לספור על כף יד אחת את הימים שלא היה לי דימום בחצי השנה האחרונה. בעבר נטלתי מיקרולוט ולא היו לי כאלו דימומים. היה מחזור כל 3 שבועות יחסית קצר וקל. אני ממש נואשת מהמצב. לא מתאמנת אין לי כח מרגישה עייפות ועליתי במשקל בחצי השנה מעל 8 קג . המצב מכניס אותי דיכאון.

שלום אני מניח שבצעו ביופסיה מרירית הרחם והיתה תקינה אם כל הטפולים כשלו יש לחשוב על כריתת הרחם

מנהל פורום רפואת נשים