פעילות יתר של הבלוטה בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/07/2017 | 09:59 | מאת: הריון תאומים בלוטת התריס

שלום אני בשבוע 11 בהריון עם תאומים אחרי ivf. הרופא הפנה אותי לבדיקות דם וראו פעילות יתר של בלוטת התריס. Tsh 0.02, t3 6.9, t4 25.0. קבלתי הפניה לאנדוקרינולוג .רציתי לשאול האם זה יכול להופיע בלי תסמינים. אני מרגישה טוב אין דופק מואץ וכו' ומה ההשפעה שיכלה להיות על העוברים ב11 שבועות שלא ידעתי את זה. יכול להיות שזה בגלל ההריון ולא באמת פעילות יתר אמיתית?אני מודאגת. תודה

שלום יכול להיות שזה בגלל ההריון יכול להופיע ללא תסמינים ברוב המקרים אין השפעה על העוברים

מנהל פורום רפואת נשים