מחזור חלש מהרגיל או דימום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/02/2017 | 13:10 | מאת: הילה

שלום, הפסקתי לקחת גלולות לפני שנה בערך כאשר המחזור שלי דיי סדיר בין 26ל ל 30 יום. לפני 4-5 חודשים התחלנו לנסות להיכנס להריון כאשר בכל חודש כשלא נקלטתי קיבלתי מחזור שהתחיל עם כאבי בטן חזקים לכמה שעות , יומיים מלאים של דימום שממלא טמפון בכשלוש שעות ולאחר מכן עוד יומיים של דימומים חלשים. החודש המחזור הגיע כאשר ביום הראשון היו רק הפרשות שקופות עם נקודה של דם, ביום השני דימום חלש ביותר שרק גורם לכמה כתמים ונעלם וכך גם ביום השלישי ללא שום כאבי בטן של התכווצות שאני חשה בד"כ בכל תחילת מחזור להיפך הכאבים היחידים הינם הכאבים שאני חשה בחזה. כל כמה שעות יש דימום קטן ואז נעלם לא כפי שאני רגילה לקבל בכל חודש. הדימום הינו אדום לגמרי ללא קרישי דם או הפרשות למיניהן. בנוסף לפי בדיקת הביוץ שהיתה ב - 12.02 (כאשר באותו יום קיימנו יחסי מין) ההפרשות השקופות הגיעו בדיוק לאחר 14 יום ב 26.02 ויום למחרת כבר הדימום. עשיתי בדיקת הריון ביתית בבוקר של ה 28.02 והתוצאה היתה שלילית קו אחד בלבד ללא שום קו נוסף. האם מדובר בכל זאת בהריון? או שמדובר בבעיה הורמונלית שגורמת למחזור להחלש?

שלום כדאי לחזור על בדיקת הריון ככל הנראה שינויים הורמונלים כדאי לפנות לרופא ולבצע פרופיל הורמונלי

מנהל פורום רפואת נשים