שימוש המכשירים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

09/08/2011 | 01:07 | מאת: אבי

מה התפקיד והשימוש של מכשיר האולטרה-סאונד ומכשיר הגלים-הקצרים שנמצאים במכוני הפיזיוטרפיה?

09/08/2011 | 07:22 | מאת: ירון טילינגר

שלום אלו 2 מכשירים שונים בדרך העבודה שלהם ובמטרות הטיפול שלהם. יש אינדיקציות שונות לטיפול ב 2 המכשירים וגם גישותשונות בקרב הפיזיותרפיסטים לגבי הצדקת הטיפול בהם. אם תוכל לפרט לאיזו בעיה אתה מחפש טיפול אנסה לעזור .

09/08/2011 | 16:20 | מאת: אבי

כנראה בעייה של תהליך דלקתי (ללא סיבה ניראת) שלוחץ על העצב שעובר במרפק היד

שלום אבי, מכשיר אולטרסאונד פועל באמצעות גלים על-קוליים אשר יוצרים אפקט של תהודה\ויברציה על הרקמה, אשר משפיעה בעיקר על רקמות רכות כגון: גיד, שריר, עצב וגם על מפרקים. השפעת הגלים העל-קוליים מתבטאת בשיפור חיוניות הרקמה, זרוז ריפוי התהליך הדלקתי ושיפור בזרימת הדם וארגון מחדש של הרקמה הפגועה. יחד עם זאת, אין זה הטיפול הבלעדי לטיפול בעצב פגוע. ניתן לטפל בעצב על ידי הנעתו, זאת באמצעות טיפול ידני על ידי פיזיותרפיסט, שידריך אותך במידת הצורך, גם לבצע תרגול ספציפי להנעת העצב. בהצלחה אבי !

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי