קבלת מידע

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

30/12/2015 | 22:56 | מאת: מיכאל

עוד דבר כיצד לשבת נכון מול מחשב בשביל שהגב התחתון לא יכאב ולא יסבול מעומס.... תודה

31/12/2015 | 07:45 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . אכן נושא חשוב , ישיבה נכונה שומרת על מנח הגב ומונעת העמסה ממושכת על מפרקי עמוד שדרה שיכולה לגרום לכאב . אני מציע להגיע למכון פיזיותרפיה לבדיקה קצרה וללמוד באופן שלם כיצד לעצב ולתכנן נכון את סביבת העבודה שלך שמורכבת לא רק מהכסא אלא גם ממיקום המסך/ המחשב ועוד . תוכל לצלם את עמדת העבודה והפיזיותרפיסט ינתח אותה ויתן לך המלצות לתיקון אם יהיו . בהצלחה וכול הכבוד על המודעות. ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מכבי שרותי בריאות.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי