ילדה לאחר ניתוח בשבר מורכב

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

05/06/2015 | 10:57 | מאת: לילי16

הבת שלי בת 11 לאחר שבר מורכב ברגל טריפליין כך נקרא עם שני ברגים לאחר ניתוח עברה החלמה של 6 שבועות ללא דריכה וכעת לאחר שהיינו אצל הרופא אמר שחייבת לדרוך עם משככי כאבים. הילדה טוענת שכואב לה כמו דקירות ולא מסוגלת ללכת רק לדרוך יש לציין שלא המליצו על פיזותרפיה בכלל רק חודשים ללא ספורט מה לעשות אני מרגישה שאנחנו לוחצים על הילדה והיא לא מסוגלת?

לילי שלום, הקושי של הילדה לדרוך מובן ומוכר. ילדים לעתים יותר ממבוגרים מתקשים להפריד בין ההתגברות על הכאב והצורך בחזרה לתפקוד. אני כן ממליץ שתפנו לפזיותרפיה על מנת שתקבל הדרכה ותהיה במעקב וכך גם הבטחון העצמי שלה יגבר. בנוסף לכך לעתים כאשר יש קושי ניכר בדריכה, הפיזיותרפיסט עשוי להמליץ על הידרותרפיה . זוהי פיזיותרפיה במיים, שמסייעת להתגבר על הקושי בדריכה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי