כאבים בברך

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/03/2015 | 00:08 | מאת: עינת

לאחרונה אני סובלת מכאבים בברך שמאל, הכאב רק בזמן פעילות במקצועי אני מורה למחול.. בדיקה על קולית העלתה כי נמצא פס נוזל מזערי בצמוד לחלק הדיסטלי העמוק של הגיד מה זה אומר? הכאב הוא כאב חדש ודי מגביל ומציק בעת עליה במדרגות או כל פעילות אחרת שקשורה לתחום עיסוקי כמורה למחול תודה, מראש עינת.

שלום עינת, ייתכן והבעיה נובעת מפגיעה בגיד של אחד מהשרירים הקרובים לברך (מתשובתך לא ברור איזה). אני מציע לך לפנות לפיזיותרפיסט לאבחון ולהתאמת טיפול. מומלץ שתפחיתי בעומס העבודה. בעיות מסוג זה עשויות להחלים באופן כעבור מספר שבועות ובתקופה זו יש לשלב בין מנוחה יחסית, פיזיותרפיה ותרגילים שתקבלי מהפיזיותרפיסט וגם מריחת משחות שמקלות על הכאבים.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי