שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/03/2015 | 09:13 | מאת: שירה

יש לי שבר בקרסול ואחרי ניתוח ועוד כמה שבועיים בערך מורידים את הגבס. שאלתי כמה זמן בערך עורך הטיפול הפיזיטריופי עד שבדרך כלל אפשר להתחיל קצת ללכת וגם לנהוג וגם 3-2 מדרגות למשל?

11/03/2015 | 09:39 | מאת: ירון טילינגר

שלום שירה ורפואה שלימה. אין לי אפשרות לנבא את משך הטיפול . משך תהליך ההחלמה תלוי בחומרת השבר והוראות הדריכה שתקבלי לאחר הורדת הגבס ובעיקר בנחישות שלך לתרגל ולהשקיע בתהליך השיקום. בתור כלל אצבע אפשר לדבר על מסגרת זמן ראשונית של 3 שבועות . הדבר החשוב הוא להתחיל בהקדם טיפול מסודר ולהתכונן להשקעה שתתן פירות טובים . רפואה שלימה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט. מכבי שרותי בריאות .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי