טיפול בקיפוזיס

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

06/08/2014 | 19:02 | מאת: אבי

שלום אני בן 27 מגיל ההתבגרות אמרו לי שאני הולך כפוף. בדקתי זאת רק לאחרונה ואובחן אצלי קיפוזיס. האם טיפול בשיטת שרוט יכול לעזור לי למראה הגב ? או שבגילי אין מצב כבר?

06/08/2014 | 19:17 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . נכון שעם סיום הצמיחה קשה יותר להשיג שינוי במנח עמוד שדרה אבל אני כן ממליץ להגיע לבדיקת יציבה במכון פיזיותרפיה מכיוון שתמיד כדאי לנסות לשפר את המצב . שיטת שרוט מצויינת ובהחלט יכולה להציע לך כלים טובים לשפר את היציבה. לכן לסיכום- גם בגילך אני ממליץ על נסיון של שיקום יציבה וטיפול שרוט יכול להיות נסיון טוב . רפואה שלימה . ירון טילינגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי