טיפול לאחר הורדת גבס

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

16/09/2013 | 17:29 | מאת: שירלי

שלום ירון, שרון אתמול הורידו לי גבס ביד שמאל לאחר ששברתי לפני חודש את הקמיצה והזרת, עד לתור הראשון של הפיזיוטרפיה מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב ולעזור לאצבעות להתחיל לתפקד כי בינתיים אני לא יכולה עדין לקפל אותן וכל תזוזה שלהם כואבת לי בדיוק כמו הכאב כשנשבר. תודה ויום טוב

16/09/2013 | 17:36 | מאת: ירון טילינגר

שלום . ראשית החלמה מהירה. בתחילת ההחלמה לאחר הורדת גבס יש כאב, הכאב נובע מהתקוה הארוכה בה האצבע לא זזה וכן מהאיחוי שנוצר לאחר השבר . כדאי לטבול את היד בקערת מים חמים ולהניע את האצבעות בעדינות בתוך המים החמים. תוכלי גם להניע את האצבעות המחלימות בעדינות בעזרת היד הבריאה . ובהקדם - למכון פיזיותרפיה. רפואה שלימה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי