שלום!!

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

11/07/2013 | 00:00 | מאת: הלל

שיחקתי כדורגל ונתפס לי השריר באיזור הארבע ראשי...והמשכתי לשחק.נורא כאב לי לאחר המשחק אבל כבר עבר שבוע והמצב ב"ה משפתר..עכשיו כואב לי רק כשאני עושה תנועה מסוימת..האם אני יכול לשחק כדורגל??לעשות מתיחות מסויימות??לנוח??מה אתם מציעים לעשות??

שלום הלל, השריר אשר מתכווץ לאחר המאמץ, משתחרר כעבור מספר ימים ואין חשש מהמשך פעילות גופהנית כולל כדורגל, גם אם יש לך כאב בתנועה מסויימת. דווקא התנועה במשחק תשחרר את השריר בקצב מהיר יותר. במידה ויש כאב חד וחזק בעת המאמץ או לאחריו, יש לפנות לאבחון לפזיותרפיסט

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי