תרגילי פיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/04/2011 | 06:19 | מאת: מנשה

שלום. יש לי בעיות יציבה וקיבלתי תרגילי פיזיותרפיה. אני מבצע תרגילים שמפעילים מאמץ על שרירי הבטן והגב התחתון. האם כדאי לעשות תרגילים אלה כל יום, או שאני צריך לתת לשרירים יותר זמן להיבנות (כלומר לבצע את התרגילים אחת לזמן רב יותר). מה התדירות הכדאית לביצוע התרגילים?

13/04/2011 | 11:07 | מאת: ירון טילינגר

שלום . ראשית - כדאי להתיעץ עם הפיזיותרפיסט לגבי תדירות התרגול המומלצת כמו גם לגבי מספר החזרות בכול סט תרגול. ככלל בתרגילי יציבה שאני ממליץ לבצע אני מבקש לבצע כול יום את התרגילים ורצוי 2 ביום. זכור שגופך גדל כול יום כול היום וחשוב לתמול בו בצורה שוטפת. חשוב להקפיד גם על סביבת עבודה בריאה עם גב ישר ומנך גוף נכון במהלך העבודה . בהצלחה וחג שמח . ירון.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי