בת 60,שמנמונת+פלטפוס ומדרסים,הייתי חודש עם גבס

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

19/05/2013 | 14:40 | מאת: ססיליה

לפני חודשיים הורדתי את הגבס,,,מלפני שבוע כף הרגל+העקב מאוד מאוד כואב,יש לי דלקת ברצועה+דורבן{לפני הרבה שנים יזריקו לי זריקה,,הפעם האורטופד,פחד שהרצועה לא חזקה מספיק}נעזרת במקל לתמיכה,המדסים סודרו,מקבלת ARCOXIA-90,,אינני יכולה יותר,ומפחדת מניתוח!!האפ למיקרה שלי מתאים טיפול בגי-הלם!!!דוקטור תודה רבה לך!!!

סיסיליה שלום, לא ברור מה הסיבה לגבס? האם טופלת בפיזיותרפה לאחר הורדת הגבס? בכל מקרה, אני מציע לפנות לפיזיותרפיסט לטיפול בכאבים בעקב. באם לא ישתפר, יש לשקול טיפול בגלי הלם שהינו טיפול שלא בסל הבריאות וגם לא הוכח שהוא יותר יעיל מפיזיותרפיה. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי