מתיחה ברגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

30/01/2013 | 22:52 | מאת: שלו

אני סובל יותר משנה במתיחה ברגל (במיוחד בשוק) הרגשה של שריר תפוס ומגבלת תנועה של הרגל. בזמן האחרון (לאחר מספר טיפולי פיזיוטרפיה) אני מרגיש מתיחה חדה מסוג שונה כאילו חוט מתוח לכל אורך הרגל וכן לאחר שאני יושב כואב ליישר את הרגל. האם יש בעיה בטיפול או ששווה להתייעץ עם מומחה?

שלום שלו, ראשית, אני מציע שתדווח לפיזיותרפיסט על התחושה שתיארת. אני משוכנע שהוא יתייחס לתלונה ויתאים את הטיפול לפי הצורך. כאבים מהסוג שאתה מתאר יכולים להיות קשורים לבעיה עצבית. משך ההחלמה עשוי להארך זמן. מומלץ להאזר בסבלנות (:

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי