כיווץ פתאומי בשוק הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

27/11/2012 | 18:42 | מאת: סעדיה

פעם בחודש נתפס לי השריר בשוק באופן פתאומי למשך כמה דקות,הכאב בזמן זה הוא בלתי נסבל למשך כמה דקות עד שזה עובר.מה הסיבה לזה ומה הטיפול היעיל במקרה זה.

28/11/2012 | 12:08 | מאת: ירון טילינגר

שלום . התופעה של שריר נתפס נפוצה ומוכרת, נפוצה יותר בנשים ובעיקר בהריון ופעמים רבות בלילה . ראשית כדאי לבדוק האם אין חוסר של מגנזיום שהוא מינרל תוך תאי המעורב בהולכה החשמלית של שרירים . בדוק עם רופא המשפחה . מגנזיום נפוץ בבננות / מי טוניק ונתן להגביר צריכה שלהם. מעבר לזה - מתיחות קבועות ותרגילי שחרור יסייעו לשמור עם השריר במצב משוחרר . כדאי להגיע למכון פיזיותרפיה ללמוד תרגול לשריר הספציפי ולבצע באופן קבוע . רפואה שלימה . ירון טילינגר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי