שחקן כדורסל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

09/11/2012 | 01:15 | מאת: אבי

שלום רב היו לי כאבים מטורפים בברך,משהו כמו חצי שנה עשיתי פיזיוטרפיה והממצא היחיד שמצאו בMRI היה בצקת בLFC בסוף לא הית ברירה ועשיתי ניתוח ארטו. בניתוח מצאו נזקים שטחיים ב-20 מעלות וב-50 מעלות בLFC בסחוס אז שייפו לי את האזורים האלו וכן בוצע שחרור לטראלי לפיקה. הבעיה שאני שבועיים וחצי אחרי הניתוח הולך כבר רגיל עושה אופניים וכו..אבלללל יש לי את אותו כאב בזוויות כמו שהיה לפני הניתוח שבעצם בגלל הכאבים האלו עשיתי את הניתוח. חשוב לציין שיכולתי לפני הניתוח לרוץ וכו רק בכיפוף בזוויות מסוימות זה היה כואב ועכשיו שבועיים וחצי אחרי הניתוח באותם זוויות יש לי את אותו הכאב. האם זה הגיוני?ואם כן מתי מתחילים להרגיש הקלה בכאבים שהיו לפני הניתוח?

12/11/2012 | 10:26 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. בכול מה שקשור לשאלות על ההחלמה מהניתוח הכתובת היא הרופא המנתח . רק הוא יודע בדיוק מה ראה ומה מצפה לקבל. מבחינת פיזיותרפיה אני ממליץ לבצע סדרת פיזיותרפיה שתתמקד בחיזוק הברך ובהשגת טווחים מלאים . יתכן וישאר כאב בטווח מסויים בברך לאורך זמן רב ועל כך אין שליטה לפעמים . בברכה . ירון טילינגר . פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי