כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

02/10/2012 | 01:01 | מאת: דוד

שלום לאימי יש בעייה כרונית בברכיים של שחיקת הסחוס. היא בת 86 וסובלת מנפיחות וכאבים עזים. כיצד אפשר להקל על הכאבים? כרגע היא נוטלת כדורי ארטופן 400 מ"ג בשילוב עם רוקסט. זה עוזר מעט ולא מספיק. האם מכשיר TENS יכול לעזור?

שלום דוד, מכשיר טנס יכול להקל על הכאבים במידה מסויימת. חשוב גם להפעיל את הברך ולחזק את השרירים באזור הירך-ברך על מנת להפחית מהעומס והכאב. מצורף קישור לדף תרגילים פשוטים. מומלץ גם להוועץ עם פיזיותרפיסט בנושא. http://www.findphysio.com/poster.php התרגילים בעמוד 1-2 (leg\hip\knee) . חג שמח!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי