התייעצות קלה

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

03/09/2012 | 22:21 | מאת: דניאל

הייתי לפני כשבועיים אצל אורתופד בעקבות כאבי ברכיים לאחר ששלח אותי לצילום הוא ראה שיש לי דלקת בקרום של הפיקה (משהו כזה) ואמר לי שאני צריך טיפולים פיזוטרפיים אבל שכחתי לשאול אותו אני בן 16 כיתה י''א האם אני יכול להתאמן בספורט או שאני צריך להוציא פטור מרופאת המשפחה ?

שלום דניאל, אם מדובר בכאב קל בעוצמה של עד 3-4 מתוך 10, בזמן המאמץ או לאחריו, אתה יכול להתאמן, כולל ריצה , אך בעצימות נמוכה עד בינונית. אם אתה סובל מכאב קבוע ובעוצמה גבוהה יותר, אז כדאי שתפנה לרופא שיפטור אותך מאמץ. בכל מקרה תתייעץ גם עם הפזיותרפיסט לכשתפגוש אותו. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי