כאבים במפרק הלסת

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

02/09/2012 | 15:16 | מאת: מיכל

שלום רב, יש לי כבר שנים בעיות במפרק הלסת, ולאחרונה התחילו לי כאבים ואיני יכולה לבצע פתיחה מלאה של הפה, וכן כואב לי בזמן לעיסת מאכלים קשים. למי עליי לפנות כדי לקבל אבחנה וטיפול? מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

שלום מיכל, הבעייה יכולה לנבוע ממספר גורמים אפשריים: מתח של שרירי הלעיסה, דלקת במפרק הלסת, תפקוד לקוי ועומס על מפרקי הלסת. עלייך לפנות תחילה לרופא פה ולסת ולאחר מכן סביר להניח שיפנה אותך לפזיותרפיה לצורך הפחתת כאבים ושיפור תנועתיות מפרקי הלסת. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי