הכוונה לרופא

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

13/08/2012 | 21:04 | מאת: יעל

שלום, אני יודעת שאני לא בפורום המתאים אך תוכל לכוון אותי לאיזה רופא עליי לפנות? יש לי כאבים 5 חודשים ומעלה באזור מפרק כף היד! ניסיתי לחבוש אך זה לא נעלם לי. לפעמים אני מתקשה להרים כוס או להחזיק בקבוק ביד זו. עוצמת הכאב משתנה לפעמים נעלמת ואז חוזרת בתנועה מסויימת בעיקר בכיפוף כף היד אני מרגישה מעין מתיחה בהתחלה כאב לי באזור העצם אך אני מרגישה שהכאב הוא עצבי ( לפעמים מרישה בתנועה מסויימת חשמל)או גידי או של הרצועה. למי לפנות? אורטופד, נוירולוג? או שיש רופא אחר? דבר נוסף הייתה לי דלקת במפרק הלסת ולא עשיתי פזיותרפיה ולא לקחתי כדורים. לאחרונה אני מחילה להרגיש שוב כאילו הלסת עומדת להיתפס... האם יתכן שהדלקת חוזרת? יש טעם ללכת לרופא? אני חוששת שזה יחזור כי בהחלט זה כאבים חזקים מה גם שלא ניתן לנשוך מזון תודה

שלום יעל, את דווקא בפורום הנכון ! מומלץ שתפני לאורתופד. בנוסף, רצוי שתפני לפיזיותרפיסט. הוא יכול להנחות אותך לבצוע תרגילים לייצוב שורש כף היד בכדי להפחית את הכאבים. גם לגבי מפרק הלסת,מכיוון שמדובר בבעיה חוזרת רצוי לקבל הנחיות מפיזיותרפיסט לתרגילים וגם טיפול נוסף לפי שיקול דעתו. בהצלחה.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי