סחרחורות

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

21/06/2012 | 19:41 | מאת: אני

שלום בעלי בן 75 ולאחרונה החל לקבל סחרחורות האם זה בגלל חולית הצןןאר או בעיה באיזון האוזן

22/06/2012 | 11:41 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב. את מעלה 2 אפשרויות נכונות לסחרחורת . יש עוד סיבות אפשריות כגון חוסר איזון לחץ דם / רמות ברזל והמוגלובין נמוכות ועוד .. על מנת להתחיל טיפול יעיל אני ממליץ לגשת לרופא המשפחה ולרופא אף אוזן גרון על מנת לבדוק כל אחת מההשערות. בהתאם לממצאי הבדיקות יותאם טיפול ץ יתכן ותופנו למכון פיזיותרפיה בהמשך אך ראשית כדאי לבצע בדיקות עם רופא המשפחה ורופא אף אוזן גרון כאמור . רפואה שלימה . ירון טילינגר. פיזיותרפיסט מוסמך.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי