כאבים בגב התחתון מזה כשבוע

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

21/06/2020 | 03:11 | מאת: דור

שלום, לפני כשבוע בעת התכופפות מהירה נתפס לי האיזור השמאלי של הגב התחתון, מאז יש לי כאבים חזקים בעת התכופפות ומעבר מישיבה לעמידה, זאת בנוסף לכאבים חלשים יותר גם במצב מנוחה. אשמח להמלצה בנושא

שלום דור, מתנצל על העיכוב בתשובה. אני מקווה שחל שיפור במצבך אך במידה ולא ממליץ לפנות לפיזיותרפיסט. בנוסף רצוי להרבות בתנועה כלומר לא לשבת ולשכב הרבה זמן. לצאת לסבובי הליכה קצרים ולהניע את האגן בסבובים בשכיבה ועמידה

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי