בהמשך לתשובה להיחלשות אצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

04/08/2019 | 15:33 | מאת: שלומית

ראשית תודה לתשובה -בעניין החלשות אצבעות כף הרגל, כמובן שהייתי אצל אורטופד והוא שלח אותי לעבור צילום עמוד שידרה -הוא חושב שהבעיה היא מהגב התחתון,עשיתי את הצילום וגם הוא יצא תקין היום אני מחפשת פתרון לא קונבנציונלי ,אולי יש לך רעיון,העניין מאוד חשוב לי ,כי אני מושבתת מבחינת נהיגה וזה מאוד קשה לי דרך אגב גם עברתי כמה טיפולי פיזיוטרפיה ודיקור,והמצב לא השתפר מה דעתך? בתודה רבה מראש שלומית

שלום שלומית, ממליץ שתמשיכי בתהליך ברור הבעיה. פני לאורתופד הנוכחי או מומחה ע"ש להשלמת הברור. רק לאחר מכן צריך להחליט על המשך הטיפול

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי