כאבים בברך

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

10/03/2012 | 23:00 | מאת: ארי

הבן שלי נפל ןפגע בברך בצורה קשה עבר ניתוח בבית חולים תל השומר שחזור פיקה חלקי ותפירת שני רצועות הבעיה שהוא אמור לנוח שבועיים לפני פיזוטרפיה הבעיה העיקרית כאבים קשים מה אפשר לעשות נגד כאבים ולא כדורים האם יש מכשיר לעיסוי האזור הפגוע בקושי יושן מה הפיתרון

11/03/2012 | 09:28 | מאת: ירון טילינגר

שלום רב . מבלי הלכיר אתהמקרה וההתוויות של המנתח אענה בכלליות. לאחר ניתוח במקרה בו אסור להתחיל הפעלה יש נן כמה דרכים להוריד את הכאב והדלקת הראשונית: 1- הגבהה של האיזור המנותח ( כריות מתחת ברך ושוק בשכיבה על הגב ) 2- קירור - ( שקיות סנפרוסט קפואות על מגבת שעל הברך) 3- מנוחה - הנעה רק בהתאם לכאב ולא לעורר כאב יותר מרמה של כאב קל . 4- לחץ- חבישה שתמנע הצטברות נוזלים . יתכן ורצוי לחבוש מקרסול ועד מעל הברך. 5- עיסוי עדין עם קרם לאיזור הכאוב . לא על צלקת ניתוחית טריה . ובהקדם - התחלת פיזיותרפיה . רפואה שלימה .

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי