שבר בפטישון הפנימי בקרסול

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

09/09/2018 | 10:22 | מאת: דן

שלום רב, רציתי לדעת כמה זמן צריך פיזיוטרפיה לאחר הורדת הגבס, ולהגיע למצב תפקוד מלא ללא כאב? תודה מראש ושנה טובה

שלום ושנה טובה דן. רצוי להתחיל מיידית בפיזיותרפיה לאחר הורדת הגבס אלא אם כן האורתופד המליץ להמתין זמן מסויים. התפקוד ישתפר עם השיקום בפיזיותרפיה ומשך השיקום משתנה אך תלוי גם במידת התרגול העצמי על פי ההנחיות של הפיזיותרפיסט. ככלל משך שיקום ינוע על פי רוב בין 3-6 חודשים להחלמה מלאה אך כמובן תפקוד גבוה כגון ריצה יכול להתעכב עוד יותר.

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי