ניתוח לאחר שבר בפטישיון חיצוני

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

16/06/2018 | 15:21 | מאת: אביבה

הבן שלי שבר את הפטישון ועבר ניתוח והוכנס לרגל פלטה ו2 ברגים . הוא חייל קרבי ומת לחזור כמה שיותר לפעולה . כמה זמן הכי מהר אפשר לחזור למצב שהיה לפני ? ואייך אני מוצאת פיזוטרפיה פרטית שמטפלת בלוחמים בצורה הטובה ביותר .

שלום, השיקום לאחר שבר וניתוח בקרסול משתנה מאדם לאדם ותלוי בתפקוד הנדרש. לפעילות הדורשת כושר קרבי אני מעריך לפחות 3-6 חודשי שיקום מהניתוח. לגבי פיזיותרפיה - ראשית אני מציע למצות את הטיפול בתוך צה"ל. בנך יוכל לקבל טיפול מיטבי במסגרת חיל הרפואה. אין באפשרותי להמליץ על פיזיותרפיסטים במגזר הפרטי. רפואה שלמה לבן!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי