כאבים בחזה ותחושת שריפה בגב

דיון מתוך פורום  טיפול פיזיותרפי

23/10/2017 | 11:29 | מאת: יוסי

בן 54 עם כאבים בחזה צד ימין צד שמאל בנוסף כאב שריפה בחלק העליון של הגב .נעשה mri לעמוד שדרה צווארי נמצאו בלטי דיסק במספר גבהים ללא לחץ עצבי וללא היצרות משמעותית . הומלץ על פיזיותרפיה לצוואר כולל מתיחות צוואריות עדינות .... מה דעתך ? התחלתי פיזותרפיה ללא שיפור משמעותי . מה עליי לעשות ...רק פיזותרפיה ?

יוסי שלום, האם הכאב בחזה במנוחה? במאמץ? נשללה בעיית לב? כמה זמן הבעיה נמשכת? מציע שתמשיך בפיזיותרפיה כי לא רואים תוצאות באופן מיידי. מציע שתפנה גם לברור רפואי לשלילת נוכחות חיידק הליקובקטר בקיבה. לעתים התסמינים כוללים כאב בחזה וגב עליון. רפואה שלמה

23/10/2017 | 13:33 | מאת: יוסי

נשלה בעיית לב הכאבים כחודש וחצי חיידק hp נבדק נמצא שלילי

אם כך תמשיך בפיזיותרפיה. במידה והמצב לא ישתפר בהמשך אתה יכול לפנות גם לטיפול בדיקור סיני. בהצלחה!

מנהל פורום טיפול פיזיותרפי