תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/01/2016 | 11:04 | מאת: מיכל

אני בת 41, פרופיל הורמנלי תקין, עוברת הזרעות + הורמונים, אלה תוצאות בדיקת הזרע של בן הזוג (בן 43) בדיקת הזרע נעשתה באיכילוב: complete liquefaction - complete Viscosity - high PH 7.8 Volume - 1.9 Concentration - 64 total count - 121.6 Motility - 62 Total motile count - 75.39 Grade of motility - abc - one hour afer ejaclulation Vitality - 78 Normal morphology - 2 האם ניתן להכנסת להריון בהזרעה עם מורפולוגיה ירודה (2%)?

19/01/2016 | 16:44 | מאת: ד"ר רעות ברטוב שיפמן Ph.D

שלום מיכל, ניתן להגביר את הסיכוי להיריון כאשר תאי הזרע יעברו העשרה (השבחה) על גבי מפל צפיפות לפני החדרתם לרחם. מומלץ גם לבצע תרבית חיידקים לזירמת הגבר לפני שמחדירים את הזרעונים לרחם. בנוסף, בגין גילך, יש להגביל את מספר הכשלונות בהזרעה ל 2-3 פעמים ואם זה לא יצליח אז לעבור להפרייה חוץ גופית. יש צורך למיין באופן פרטני את תאי הזרע התקינים מורפולוגית ביום שאיבת הביציות, בשיטת IVF IMSI. בהצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר